Знайомтесь - Paessler PRTG MultiBoard

Вам знайома така назва – PRTG? PRTG (Paessler Router Traffic Grapher) — програмне забезпечення для моніторингу мережі, розроблене компанією Paessler AG. PRTG надає інструменти для моніторингу та аналізу стану мережевих пристроїв, систем і додатків у режимі реального часу.

PRTG використовує механізми SNMP (Simple Network Management Protocol) і WMI (Windows Management Instrumentation) для збору даних про трафік, використання ресурсів, стан пристрою та інші параметри мережі. Він має широкий спектр функцій, які дозволяють контролювати різні показники, включаючи пропускну здатність мережі, навантаження на сервер, доступність веб-сайту, моніторинг датчиків температури та навколишнього середовища, а також попереджати адміністраторів про будь-які проблеми або збої в мережі.

PRTG дозволяє ІТ-адміністраторам та мережевим інженерам отримати цінну інформацію про справність та продуктивність мережі, що допомагає виявляти та усувати проблеми в режимі реального часу, підвищувати ефективність мережевої інфраструктури та забезпечувати безперервність систем та послуг.

А тепер для користувачів PRTG став доступним новий сервіс MultiBoard Paessler PRTG.

Ви, мабуть, вперше чуєте про MultiBoard Paessler PRTG і задаєтеся питанням, що це таке. У цьому випадку ця стаття є ідеальним ресурсом для вас. Ви дізнаєтеся, що таке PRTG MultiBoard, які вимоги необхідні для її використання та що з нею можна робити. Цікаво? Поїхали!

Огляд MultiBoard Paessler PRTG

64a3d0e372714.webpPaessler PRTG MultiBoard – це нова програма, яка надає вам корпоративний огляд декількох серверів PRTG. Хоча він постачається виключно з Paessler PRTG Enterprise Monitor, ви можете додавати необмежену кількість екземплярів монітора мережі PRTG або розміщеного монітора PRTG, що дозволить вам мати все середовище моніторингу під рукою.

Як працює PRTG MultiBoard

PRTG MultiBoard – це альтернативний інтерфейс, який можна використовувати для підключення до екземпляра PRTG Enterprise Monitor, щоб зробити налаштування, переглянути результати моніторингу та стежити за своєю мережею. Він доступний для середовищ Windows, а також для Linux і macOS!

Використовуючи функцію Multi Server, ви можете миттєво переглядати дані всіх своїх незалежних серверів PRTG, щоб централізовано керувати моніторингом.

Щоб дати вам швидкий огляд доступних функцій, давайте глибше розглянемо деталі.

64a3d116f40c1.webp

Інформаційна панель PRTG MultiBoard

За допомогою приладної дошки ви можете налаштувати огляд середовища PRTG. Наразі Paessler пропонує три віджети: List і Donut для перегляду цілих серверів з висоти пташиного польоту та канал для детального перегляду одного датчика. Віджети можуть бути налаштовані за допомогою серверів (наприклад, розміщення всіх ваших серверів у віджеті, щоб відчути загальний стан вашої системи) або наборів (наприклад, використовуючи віджет списку, щоб поглянути на стан усіх датчиків справності системи).

Огляд PRTG MultiBoard

Огляд кількох серверів збирає всі дерева пристроїв в одне подання. Усі параметри, доступні в одному дереві сервера. У цьому поданні ви можете швидко переміщатися по всьому графу PRTG, перевіряти окремі датчики або порівнювати кілька датчиків за допомогою інструмента «Порівняння датчиків», продивлятись графіки та вносити зміни до об'єктів моніторингу.

Відомості про MultiBoard PRTG

Стрічка «Подробиці» говорить про все. Тут ви можете побачити кожну деталь ваших датчиків і всіх ваших серверів PRTG. Ви можете перемикати подання між таблицею та деревом. Можна шукати об'єкти, використовувати функцію фільтра і багато іншого. Ви отримуєте таку ж функціональність, як і з веб-інтерфейсом PRTG, з тією перевагою, що ви можете побачити всі свої інсталяції PRTG з першого погляду!

У майбутньому (зараз Paessler все ще перебуває на етапі розробки, будь ласка, потерпіть трохи), ви також зможете налаштовувати об'єкти та параметри на різних серверах.

На стрічці "Звіт" відображається таблиця статистичних даних з усіх підключених серверів PRTG. Ви можете використовувати це, наприклад, щоб дізнатися подробиці використання датчика на всіх ваших серверах або отримати експортований список використовуваних облікових записів.

Перенесення зонда

Також PRTG MultiBoard дає можливість легко переносити дистанційні щупи PRTG. Це означає, що дистанційні зонди PRTG можна переміщати з однієї системи PRTG в іншу.

Передача зонда призупиняє зонди у вихідній системі, щоб ви не втратили жодних історичних даних.

Ви можете використовувати цю функцію для перевірки змін конфігурації в проміжному середовищі або розподілу робочого навантаження на кілька зондів.

Активація сповіщень на робочому столі

PRTG MultiBoard може залишатися у фоновому режимі та попереджати вас, коли це необхідно. Увімкніть значок у треї для отримання сповіщень на робочому столі та налаштуйте PRTG MultiBoard на відтворення звуків кожного разу, коли PRTG виявляє зміни у вашій мережі.

Для спокою ви можете натиснути на іконку в треї, щоб побачити стан всіх налаштованих серверів одночасно або докладний список будильників для кожного сервера.

Переглянути інші ресурси PRTG MultiBoard

Ми можемо закінчити цей короткий погляд на особливості PRTG MultiBoard, але ми нарешті зберегли найкращі новини: це лише початок для Paessler PRTG MultiBoard! Як і всі продукти та розширення Paessler , PRTG MultiBoard буде постійно оновлюватися та вдосконалюватися. Ви можете очікувати більше функцій.

PRTG MultiBoard постачається виключно в комплекті з PRTG Enterprise Monitor і безкоштовно лише протягом обмеженого періоду часу. Якщо ви вже використовуєте Paessler PRTG Enterprise Monitor, ви можете відразу отримати ліцензію на PRTG MultiBoard.

Для всіх інших версій Paessler PRTG ви все ще можете використовувати відомий додаток Paessler PRTG для комп'ютера.

Залишається додати, що ви можете безкоштовно завантажити Paessler PRTG з сайту розробника та безкоштовно використати його (упродовж місяця з усіма його можливостями, далі можна використовувати з невеликими обмеженнями). Продажем та підтримкою всіх рішень Paessler  в Україні займається компанія Ідеалсофт.

Погода на ​Weather Plus

Дбайте про своє здоров

Немного о футболе

savepic1 sitemap_1 sitemap_2 sitemap_3 sitemap_4 sitemap_5 sitemap_6 sitemap_7 sitemap_8 sitemap_9 sitemap_10 sitemap_11 sitemap_12 sitemap_13 sitemap_14 sitemap_15 sitemap_16 sitemap_17 sitemap_18 sitemap_19 sitemap_20 sitemap_21 sitemap_22 sitemap_23 sitemap_24 sitemap_25 sitemap_26 sitemap_27 sitemap_28 sitemap_29 sitemap_30 sitemap_31 sitemap_32 sitemap_33 sitemap_34 sitemap_35 sitemap_36 sitemap_37