Шифрування даних для Windows і Mac

64a3bf7187f9f.webp

Мабуть всі, час від часу, чують про втрату носіїв інформації з важливими, чи навіть секретними даними. Відомо кілька випадків втрати знімних дисків, чи навіть ноутбуків та інших носіїв, що містять секретну інформацію, що призвело до значних наслідків. Ось кілька яскравих прикладів:

Витік АНБ Сноудена:

Едвард Сноуден, колишній підрядник Агентства національної безпеки (АНБ), злив секретні документи в 2013 році. Сноуден отримував доступ і копіював конфіденційну інформацію на знімні диски, викриваючи широкі програми спостереження, проведені АНБ. Документи, що просочилися в мережу, розкрили глобальну діяльність спостереження, викликавши світові дебати про конфіденційність, безпеку та державний нагляд.

Витік військових даних Південної Кореї:

У 2016 році повідомлялося, що секретні військові дані були скомпрометовані в Південній Кореї, коли USB-накопичувач солдата був вкрадений. Викрадений пристрій містив секретні військові плани, включаючи оперативні деталі та особисту інформацію військовослужбовців. Інцидент викликав занепокоєння щодо практики безпеки в збройних силах і підкреслив ризики, пов'язані з втратою знімних дисків.

Наслідки таких втрат знімних накопичувачів з секретною інформацією можуть бути важкими і далекосяжними:

  • Загрози національній безпеці
  • Шкода дипломатичним відносинам
  • Правові та регуляторні наслідки
  • Порушення конфіденційності та крадіжка особистих даних
  • Репутаційна шкода

Для зниження ризиків, пов'язаних з втратою знімних дисків, повинні бути впроваджені суворі протоколи безпеки, включаючи шифрування, контроль доступу і навчальні програми. Регулярні аудити та моніторинг практики обробки даних мають важливе значення для мінімізації ймовірності таких інцидентів та їх потенційних наслідків.

Jetico, лідер ринку та піонер-розробник у галузі шифрування даних, не так давно оголосив про підтримку комп'ютерів Mac з чіпом безпеки T2. Завдяки цьому оновленню BestCrypt Volume Encryption – Enterprise Edition стає найповнішим у галузі програмним забезпеченням для шифрування підприємств для Windows і macOS.

64a3bfb162b0d.webp

«Інструменти шифрування рідної ОС можуть бути простим способом розпочати роботу із захистом даних. Але є критичне обмеження. Їх безпека пов'язана лише з деякими версіями однієї операційної системи», — стверджує генеральний директор Jetico Майкл Ваксман. «BestCrypt вже доведено, що працює на більшій кількості версій Windows, ніж рідний BitLocker. Тепер ми розширили наш кросплатформний захист на всі версії Mac».

BestCrypt Volume Encryption застосовує FileVault, власне шифрування macOS, для томів Apple File System (APFS) на комп'ютерах із чіпом T2. Jetico пропонує єдиний у світі інструмент незалежного шифрування ОС, який все ще використовується для всіх інших томів для забезпечення перехресної сумісності, особливо при роботі зі знімними дисками.

Ваксман продовжує: «Втрачені та вкрадені знімні диски є однією з основних причин витоку даних. Шифрування долає цей ризик. Проте керування та доступ до зашифрованих даних на USB-накопичувачах може бути складним завданням – доступні комп'ютери не завжди підтримують один і той самий інструмент шифрування».

Waksman зосереджується на перевагах для користувачів, стверджуючи: «Завдяки цьому оновленню BestCrypt Jetico з гордістю пропонує незалежне рішення для підвищення безпеки, а також підвищення продуктивності. Як завжди, наша мета полягає в тому, щоб забезпечити безболісне шифрування, яке працює так, як ви це робите».

Jetico Central Manager (JCM), частина BestCrypt Volume Encryption – Enterprise Edition, також включає:

• Віддалене управління шифруванням FileVault з веб-консолі

• Звіти про стан шифрування та дотримання політики

• Ключі відновлення для FileVault автоматично зберігаються в зашифрованій базі даних JCM

Для додаткової зручності BestCrypt Volume Encryption – Enterprise Edition також може працювати в хмарі, надаючи адміністраторам можливість контролювати всі дії з шифрування диска з будь-якого місця без необхідності налаштовувати та обслуговувати виділений сервер.

Понад 20 років Jetico з гордістю обслуговує корпоративних клієнтів програмним забезпеченням для шифрування даних BestCrypt, надійною альтернативою рідному шифруванню ОС. Хмарне централізоване управління BestCrypt економить час і гроші, забезпечуючи більш зручну відповідність таким правилам, як HIPAA і GDPR. Як на фіксованому, так і на знімному сховищі дані на втраченому обладнанні комп'ютера захищені з BestCrypt.

Все сказане також стосується стандартної версії BestCrypt Volume Encryption.

 Про Jetico

Jetico надає просте програмне забезпечення для захисту даних для національної безпеки, відповідності та особистої конфіденційності. BCWipe компанії Jetico, якій більше 10 років довіряє Міністерство оборони США, може стерти вибрані файли, що виходять за рамки криміналістичного відновлення, наприклад, у відповідь на витік секретних даних, тоді як BCWipe Total WipeOut може повністю стерти дані жорсткого диска, наприклад, для утилізації або виведення з експлуатації. Для захисту збережених даних Jetico BestCrypt надає сумісне програмне забезпечення для шифрування даних для цілих дисків, віртуальних дисків і вибраних файлів або папок. Видання Jetico Enterprise включають центральне управління для управління клієнтським програмним забезпеченням.

Продукції Jetico довіряють урядові та військові агентства, всі 10 провідних оборонних підрядників США, багато національних лабораторій, а також різні інші підприємства та широка глобальна база користувачів домашнього та малого бізнесу в більш ніж 100 країнах. Заснована в 1995 році, Jetico є приватною власністю і штаб-квартирою в науковому парку Otaniemi в Гельсінкі, Фінляндія.

Отримати більше інформації про рішення Jetico та завантажити триальні версії можна на сайті розробника. Також, підтримкою та продажем рішень Jetico займається дистриб’ютор – компанія Ідеалсофт.

  

​Внутреннее освещение - IBC Energy

Дбайте про своє здоров

Разработка сайта для школы

Игровые автоматы

Украшения от Zbird Jewellery

savepic1 sitemap_1 sitemap_2 sitemap_3 sitemap_4 sitemap_5 sitemap_6 sitemap_7 sitemap_8 sitemap_9 sitemap_10 sitemap_11 sitemap_12 sitemap_13 sitemap_14 sitemap_15 sitemap_16 sitemap_17 sitemap_18 sitemap_19 sitemap_20 sitemap_21 sitemap_22 sitemap_23 sitemap_24 sitemap_25 sitemap_26 sitemap_27 sitemap_28 sitemap_29 sitemap_30 sitemap_31 sitemap_32 sitemap_33 sitemap_34 sitemap_35 sitemap_36 sitemap_37