Custom-made software vs. off the shelve software

Op maat gebouwde software wordt gezien als duur en omslachtig. Ondertussen bestaat er toch wel een standaardpakket voor elke toepassing. Maar is dat wel echt zo? In de praktijk blijkt vaak van niet.

Ofwel doet het standaardpakket niet helemaal wat u nodig heeft waarbij wat u net uniek maakt niet kan gebruikt worden.

Ofwel moet u heel uw werking en organisatie aanpassen aan de software zodat mensen het niet willen gebruiken of minder efficiënt worden.

Ofwel moet u de standaardsoftware laten aanpassen (‘configureren’) aan uw werking door consultants wat meestal gigantisch duur is. Bovendien zijn standaard pakketten maar beperkt aanpasbaar. Vaak eindigt u met iets dat toch weer niet helemaal doet wat u wil.

 

In elk van de gevallen betaalt u jaarlijks een licentiekost.

 

Enter Coteng.

Coteng bouwt software op maat. We doen dat alleen voor projecten met een positieve ROI. We vertrekken vanuit uw positie en gaan uw probleem oplossen of uw idee een boost geven.

U bent eigenaar van de code dus er zijn geen licentiekosten.

U betaalt niet voor functionaliteiten die u toch niet gebruikt.

U heeft de perfecte oplossing dus geen suboptimaal compromis.

We zijn helemaal niet duur want dankzij onze afdeling in India is een groot deel van het werk lowcost.

 

En als we na een eerste gesprek merken dat er toch standaardsoftware bestaat die u kan helpen, dan zeggen we dat gewoon. Even goeie vrienden.

Idee voor innovatie of automatisatie van uw bedrijf of departement? Contacteer ons op info@coteng.com of +32 3 326 43 13

Leave a Reply