Xcitium EDR - надійний захист від кібератак

Компанію Xcitium з їх рішенням Xcitium EDR, відзначено нагородою за лідерство глобальної конкурентної стратегії 2022 року в галузі безпеки кінцевих точок.

«Xcitium застосовує унікальні стратегії та надає ключові рішення безпеки від шкідливих програм та загроз програм-вимагачів» (аналітична агенція «Frost & Sullivan»).

Безсумнівно, попит на EDR (Endpoint Detection and Response) незаперечний. Однак очевидно, що інструментів EDR, орієнтованих виключно на виявлення, недостатньо для забезпечення надійної безпеки. Кіберзловмисники вміють розуміти роботу рішень EDR на основі виявлення, і вони постійно розробляють нові методи ухилення від виявлення та протидії запуску атак як «невідомі». Ці «невідомі», по суті, не виявляються. Однак, інтегруючи підхід захисту EDR та нової технології Xcitium ZeroDwell Containment в режимі реального часу, відбувається трансформаційний зсув, що призводить до значного зменшення випадків порушень та викупу.

Скажемо більше - Xcitium, раніше відома як Comodo Security Solutions, у 2022 році оголосила про нову гарантію повернення грошей для подальшого захисту своїх клієнтів від атак програм-вимагачів. Компанія запропонувала клієнтам своїх EDR та MDR 1 мільйон доларів США, якщо їх рішення не захистит від будь-якої успішної атаки програм-вимагачів у середовищі, захищеному її вдосконаленими системами EDR та MDR.

Xcitium є єдиною організацією на ринку, яка використовує віртуалізацію API на рівні ядра для ізоляції та видалення загроз, перш ніж вони зможуть завдати будь-якої шкоди кінцевим точкам. Цей підхід нульової довіри (ZeroDwell) активно захищає кінцеві точки, одночасно встановлюючи основу для MXDR як важливого наступного кроку для наступального захисту, моніторингу та захисту. З огляду на те, що щодня випускається понад 450 000 невідомих загроз і файлів, ця здатність усунути час очікування та дати фахівцям з безпеки час, необхідний для розуміння потенційних ризиків, є безцінною.

«Оскільки атаки програм-вимагачів зростають і стають все більш складними, наші рішення в Xcitium унікальні тим, що вони пропонують повний захист, ізолюючи загрози, перш ніж вони зможуть виконати і завдати шкоди», – сказав Кен Левін, генеральний директор Xcitium. «Ця технологія дає нашим клієнтам час для розгортання будь-яких необхідних заходів безпеки до того, як станеться пошкодження. Таким чином, ми відчуваємо себе впевнено, пропонуючи цю гарантію, захищаючи наших клієнтів у разі будь-якого порушення».

Гарантійна програма Xcitium застосовуватиметься до всіх поточних, активних та авторизованих клієнтів Xcitium Advanced EDR або кінцевих точок, включаючи партнерів та торговельних посередників.

«Очікується, що витрати на атаки програм-вимагачів цього року сягнуть 20 мільярдів доларів», – продовжив пан Левін. «Ми впевнені, що у нас є продукт для усунення цих загроз, але ця гарантія є лише ще одним рівнем захисту для наших клієнтів».

І ось результат - на основі свого нещодавнього аналізу глобальної індустрії безпеки кінцевих точок, «Frost & Sullivan» відзначила Xcitium нагородою за лідерство в конкурентній стратегії 2022 року за інноваційний бізнес-підхід, орієнтований на захист компаній від кібератак. Xcitium прагне захищати дані своїх клієнтів за допомогою високоінноваційних рішень з кібербезпеки, які виходять за рамки стандартних галузевих заходів. Трохи раніше Xcitium була відзначена агенцієй AV-Test лідером ринку безпеки/

64a29cd4706de.webp

Пакет безпеки Xcitium використовує запатентовану технологію ізоляції для захисту клієнтів від усіх шкідливих програм, нульового дня, невідомих та відомих атак, що завдають шкоди системі. Фактично, компанія пропонує економічно ефективну та просту у використанні технологію, яка стала піонером великого прориву в рішеннях безпеки кінцевих точок, а її нова запатентована технологія Xcitium ZeroDwell Containment відрізняє себе від конкурентів галузі видатною оцінкою за протистояння загрозам у режимі реального часу, а також захищає системи від різних загроз та шкідливих програм.

«Технологія стримування Xcitium ZeroDwell, використовуючи запатентовану віртуалізацію API ядра, запобігає доступу невідомих шкідливих програм до критично важливих системних ресурсів, які завдають шкоди, забезпечуючи при цьому повне використання невідомого файлу або програми — це явний відхід від усіх існуючих постачальників, які припиняють невідоме порушення, як тільки їх двигун визначає загрозу», — сказала Сара Павлак, директор індустрії безпеки «Frost & Sullivan». «Завдяки розширеній платформі захисту кінцевих точок Xcitium, яка зберігає невідомі файли, що містяться під час їх аналізу, загроза нейтралізується без необхідності попереднього виявлення, забезпечуючи захист від найчастіших невідомих, таких як загрози програм-вимагачів».

64a29d700d542.webp

Нагородами «Frost & Sullivan Best Practices» відзначають компанії на різних регіональних та глобальних ринках за видатні досягнення та високі показники у сфері лідерства, технологічних інновацій, обслуговування клієнтів та стратегічного розвитку продуктів. Галузеві аналітики порівнюють учасників ринку та вимірюють ефективність за допомогою глибинних інтерв'ю, аналізу та великих вторинних досліджень для визначення найкращих практик у галузі.

Про Xcitium

Xcitium, раніше відомий як Comodo Security Solutions, використовується більш ніж 3000 організаційними клієнтами та партнерами по всьому світу. Xcitium був заснований з однією простою метою - покласти край кіберпорушенням. Наша запатентована технологія ZeroDwell використовує віртуалізацію API рівня ядра для ізоляції та видалення таких загроз, як шкідливе програмне забезпечення нульового дня та програми-вимагачі, перш ніж вони завдадуть будь-якої шкоди будь-яким кінцевим точкам. ZeroDwell є наріжним каменем набору кінцевих точок Xcitium, який включає попереджувальне стримування кінцевих точок, виявлення та реагування на кінцеві точки (EDR) та кероване виявлення та реагування (MDR). З моменту свого створення Xcitium має послужний список нульових порушень при повному налаштуванні.

Бажаєте власно пересвідчитись у надійності захисту? На сайті розробника Xcitum ви можете безкоштовно отримати пробну версію рішень. Також можна звернутись до постачальника рішень Xcitum - компанії Ідеалсофт.

Доступная оптика в ассортименте

Лечение болезни Крона в Израиле

Гигиена полости рта

Гороскоп на неделю с 20 по 26 марта

​Контактные Линзы: Взгляд в Мир Оптики

savepic1 sitemap_1 sitemap_2 sitemap_3 sitemap_4 sitemap_5 sitemap_6 sitemap_7 sitemap_8 sitemap_9 sitemap_10 sitemap_11 sitemap_12 sitemap_13 sitemap_14 sitemap_15 sitemap_16 sitemap_17 sitemap_18 sitemap_19 sitemap_20 sitemap_21 sitemap_22 sitemap_23 sitemap_24 sitemap_25 sitemap_26 sitemap_27 sitemap_28 sitemap_29 sitemap_30 sitemap_31 sitemap_32 sitemap_33 sitemap_34 sitemap_35 sitemap_36 sitemap_37